YKSILÖITÄ ARVOSTAVA YHTEISELÄMÄ

Kodissa on vapaita paikkoja kahdelle asukkkaalle.

 Yhteisinä tavoitteina ovat asukkaiden hyvinvointi ja mielekäs elämä. Arvostamme Lumikissa asukkaita ja henkilökuntaa. Työ on joustavaa, mielekästä ja palkitsevaa. Henkilökunnallamme on motivaatiota toteuttaa asukkaiden haastaviakin toiveita.

Pyrimme osallistumaan mahdollisimman paljon kodin ulkopuoliseen toimintaan erilaisten retkien ja matkojen muodossa. Käytössämme on myös viihtyisä mökki järven rannalla, jossa vietämme aikaa kesäisin uiden ja saunoen sekä talvisin luistellen ja hiihdellen. Musiikista kiinnostuneille asukkaille on mahdollisuus osallistua tiloissamme järjestettävään terapeuttiseen musiikkitoimintaan. Satakieli -bändi esiintyy useissa paikoissa vuoden aikana. Asukkaat pääsevät myös toteuttamaan itseään ilmaisutaidon yhteisprojektin kautta. Puun Tarina -projekti käynnistyi syyskuussa 2017 ja huipentuu taidenäyttelyyn Lumikin Kesäjuhlissa 2018.

Toimitilat

Asuntolassamme on tilaa kymmenelle vakituiselle sekä kahdelle tilapäiselle asukkaalle. Kaikki huoneet ovat yhden hengen huoneita. Yhteisinä tiloina on viihtyisä olohuone ja keittiö.

Muumilaakso

Päärakennuksen alakerrassa on  musiikkihuone soittimineen.

Taikapeili

Pihapiirin yhteydessä oleva Taikapeili-rakennus tarjoaa monipuolista tekemistä asukkaille. Toiminta sisältää esim. askartelua ja käsitöitä, sekä lukemista ja vaatehuoltoa. Ruuanvalmistus on myös isona osana harjoittelua, sekä siivoustaitojen opettelu.

 

 

Ryhmäkoti Lumikki Oy

Rauhankatu 12, 26100 RAUMA

Puh. 050 - 5539002

02 - 8211694